HAJÓSOKNAK

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
GL_80036

Grayton Lubricants Engine Flush
250 ml

Olajcsere előtt megtisztítja a motor belsejét a lerakódásoktól, iszapoktól, gyantától, lakkosodástól és rozsdától, ezáltal olajcserekor több szennyeződés távozik a motorból. Lehetővé teszi az új olaj optimális kenési hatékonyságának elérését.

Előnyök

● Belsőleg tisztítja és átöblíti a motort, rendkívül hatékony tisztítószerekkel, a szennyezőanyagok így eltávozhatnak a leeresztendő motorolajjal.
● Könnyedén eltávolítja az olyan szennyezőket is, mint szenesedés, kokszos kiválások és folyadékok. (pl. víz és maradék üzemanyag)
● Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és a károsanyag- kibocsátást azáltal, hogy helyrehozza a motor állapotát és lehetővé teszi a friss olaj motorban kifejtett optimális hatását
● Megszünteti a gyantás, lakkos és iszapos lerakódásokat

Megjegyzés:

Egy flakon 4-6 liter motorolaj kezelésére alkalmas, célszerű minden olajcsere előtt alkalmazni.

-14%
Nincs raktáron
XB_40083

Jet 100 Üzemanyag stabilizátor

Benzinüzemű gépjárművekhez

Üzemanyag stabilizátor használata akkor javasolt, ha a gépjárművet hosszabb ideig nem használjuk és meg szeretnénk előzni a rendszerben levő nedvesség okozta korróziót, amely az üzemanyagrendszer minden alkatrészét megtámadja. A hosszabb tárolás során lerakódások képződhetnek és emellett megváltoznak az üzemanyag égési tulajdonságai is,  ezért előfordul, hogy a hosszú tárolás után a motort alig lehet beindítani. Az üzemanyag sabilizátort különösen javasoljuk, motorkerékpárokhoz, cabrio autókhoz, fűnyírókhoz, fűkaszákhoz és bármilyen benzinüzemű eszközhöz, amit időszakosan használnak.

Üzemanyag stabilizátor használatával megőrizheti az üzemanyagrendszer kifogástalan állapotát a motor üzemszüneteiben és  védi az üzemanyag-szivattyút  a korróziótól.
JET 100 Üzemanyag Stabilizátor stabil poli-molekuláris védő filmet alakít ki az üzemanyag ellátó berendezések felületein, megvédve őket a korrózió ellen még akkor is, ha nedvesség  jut a rendszerbe.
Az alkalmazott korróziógátló adalékanyag (alifás szénhidrogének)  a BASF vegyipari cég terméke.

Tulajdonságok:

  • A motor üzemszüneteiben megőrzi az üzemanyag- rendszer állapotát
  • Biztosítja a motor könnyű indítását
  • Megtartja az üzemanyag eredeti minőségét
  • Eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból
  • Növeli az oktánszámot
  • Hozzájárul a gazdaságos üzemanyagfogyasztáshoz
1 945 Ft
2 250 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2023.01.02 A készlet erejéig!
-15%
XADO_40030

A Xado Atomic Maximum hajómotor fémkondicionáló innovatív,

háromkomponensű termék, amelyet kifejezetten a 10L-ig terjedő olajfeltöltéssel rendelkező négy ütemű vízi járművek létfontosságú motoralkatrészeinek kezelésére terveztek. A revitalizáló miatt a termék csökkenti a súrlódást, újratölti a kopott fémeket a motorrészekben, és védőbevonatot hoz létre a jövőbeni kopás ellen, ezáltal szerszámmentes helyreállítást és kopásvédelmet biztosít. A termék alkalmazása meghosszabbítja a motor élettartamát és lehetővé teszi a drága javítások elkerülését a jövőben. A Xado Maximum revitalizáló fémkondicionáló használható az összes személygépjármű és egyéb jármű összes benzin- és dízelmotorjához, legfeljebb 10 literes olajfeltöltési mennyiséghez. Minden típusú motorolajjal kombinálható, teljes szintetikustól az ásványi olajokig. 2.000 üzemóra után ajánlott a Xado Maximum Atomic fémkondicionáló ismételt alkalmazása.

1 palack (360 ml) elegendő legfeljebb 10L olajfeltöltésű motorhoz. Nagyobb olajkapacitású járművek többet igényelhetnek.

19 060 Ft
22 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2022.08.29 A készlet erejéig!
-17%
XADO_20117

Vizi járművekbe való fémkerámia technológiás, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő motorolaj.

Ami egyedülállóvá teszi a XADO olajokat az a minden olajban megtalálható revitalizáló anyag. Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, ami sokkal simább és keményebb mint az eredeti fém alkatrész, és jelentősen kisebb belső súrlódást eredményez.

Ezáltal a Xado olajok rendszeres használatával gazdaságosabb és csendesebb üzem érhető el és a motor élettartama számottevően megnő.


Biztonságtechnikai adatlap

4 850 Ft
5 820 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2022.08.29 A készlet erejéig!