Xado Xtreme Flush

-15%
VAN
Raktárkészlet:
Xado Xtreme Flush
10 122 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

8 579 Ft
Kezdete: 2023.01.02   A készlet erejéig!
Xado Xtreme FLUSH, olajrendszer tisztító
Nagyon fontos, hogy olajcserekor a lehető legtöbb szennyeződést is eltávolítsuk a motorolajjal együtt. Ha ez nem biztosított, akkor a motorban maradó szennyeződések, lerakódások, hatással lesznek frissen betöltött olaj kenési tulajdonságaira. Lényegesen csökkentik a kenési képességét és a használható élettartamát.

A Xado Xtreme Flush egy revitalizáló tartalmú olajrendszer tisztító, amely megtisztítja a motor olajrendszerét, biztosítja hogy olajcserekor, a lehető legtöbb szennyeződést is eltávolítsuk a motorolajjal együtt. Hatására korommentesek lesznek a dugattyúgyűrűk.

Az Xtreme Flush hatékony komplex megoldás a motor olajrendszerének kezelésére. REVITALIZANT® és a speciális tisztítószerek és diszpergens összetevők egyedülálló kombinációja biztosítja az olajrendszer tisztaságát.

A kezelés hatására a korommentessé váló dugattyúgyűrűk mozgástere helyreáll. A revitalizáló biztosítja motor alkatrészeinek kopásállóságát és hosszabb élettartamát.

Tulajdonságok:

Alaposan megtisztítja az olajrendszert minden szennyeződéstől
Koromtalanít és helyreállítja a dugattyúgyűrűk mobilitását
A revitalizáló kopásálló felületet képez a motor alkatrészein

Használata:

Öntse az anyagot az üzemmeleg motorba az olajbetöltő nyiláson át.

Erősen szennyezett motor esetén haladjon 150-200 km-t normál üzemmódban, rendszeres használat esetén járassa a motort 15-20 percig vagy haladjon 20 km-t.

Ezek után cseréljen olajat a szokott módon.

Adagolás
1 palack (500ml) 35-45 liter motorolajhoz
Adatok
Cikkszám
XADO_42301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!